Over Geraldine

Geraldine Schoonderbeek,
 lifestyle trainer

Hallo, ik ben Geraldine. Moeder van een tiener-zoon. Als kind sportte ik veel en droomde ik sportlerares te worden. Ook beloofde ik mijn moeder als klein meisje al later als ik groot zou zijn in een huis met een moestuin te gaan wonen, zodat ik haar elke dag verse groente kon komen brengen!

Het leven liep anders.
Ruim 20 jaar leefde ik een succesvolle doch slopende carrière in de (marketing) communicatie, psycho-oncologie en resourcemanagement. Moe-gewerkt en toe aan een nieuwe uitdaging die me energie geeft in plaats van kost, besloot ik het roer om te gooien. Wat moest ik doen om een betere balans te creëren, zodat ik voldoende energie overhield voor werk én leven?

Tijdens een zomer van rust en bezinning, merkte ik opnieuw hoe motiverend denken, goede voeding en actieve beweging elkaar versterken. Geïnspireerd door initiatieven in het buitenland, mijn kinderdromen en ervaringen als personal coach, besloot ik er voor te gaan: Lifestyle training! Mijn ervaringen met oude ingesleten patronen transformeren tot een gezonde leefstijl delen met anderen. 

Mijn diploma's vulde ik na zes maanden keihard blokken aan met de officiële papieren voor fitnessinstructeur en gewichtsconsulent. Toen een programma ontwikkelen waarmee ik in het bedrijfsleven en particulieren individueel en in groepen kon trainen en dat testen bij 'proefpersonen'. Mijn motivatie groeide zo mogelijk nog meer door hun enthousiaste ervaringen en successen. Ja, inderdaad iedereen kan een gezonde leefstijl starten, maar volhouden en tot een nieuwe dagelijkse routine maken… dat vraagt training, motivatie en doorzettingsvermogen.
En daar ligt mijn kracht, daar help ik je bij!

Publicatie over gezonde leefstijlDus ja, mijn motto: "Een gezonde leefstijl, natuurlijk lukt je dat!"
(Her)vind je balans in je leven en versterk jezelf met een gezonde leefstijl, zodat je werk je energie geeft en je ook daarnaast nog kunt genieten van al het moois van het leven.

Wil jij je ook goed voelen? Begin dan vandaag nog!
Stuur me een email voor meer informatie en houdt de website in de gaten.

Geraldine's expertise als Lifestyle trainer:

  • Mindset coach: denk motiverend!
  • Gewichtsconsulent: voed je goed!
  • Fitness instructeur : beweeg je fit!

Certificaten/Diploma's:

  • Gewichtsconsulent 
  • Internationaal gecertficeerd Master NLP
  • Gecertificeerd Personal Coach
  • Fitvak Fitness instructeur