Denk motiverend!

Train jezelf motiverend denken! Want wat je denkt bepaalt hoe je je voelt en hoe je je voelt bepaalt wat je doet… Ga weer zelf aan het stuur van je gedachten staan en ontdek hoe je jouw denken voor je kunt laten werken.

Hartewens

Motivatie betekent letterlijk beweeg-reden.
Welke redenen heb jij om in beweging te komen? Soms is dat omdat je iets niet meer wilt en soms omdat je iets juist heel graag wil. Belangrijk is in beweging te komen, omdat je iets wilt. Ergens van weg gaan, geeft namelijk geen richting! Ook al wil je iets niet meer, bedenk dan wat je daar voor in de plaats wel wilt. Wat is jouw hartewens? Waar wil je naartoe?

En als je dan een droom hebt, een wens, dan weet je in welke richting je gaat bewegen. Echter, hoe weet je nou wanneer je jouw wens hebt vervuld? Maak voor jezelf concreet wat je hebt, doet, kunt, voelt, ruikt, proeft etc als jouw hartewens is vervuld.

Geloof

Soms roepen mensen wat ze graag willen, maar komen niet in beweging. Hoe komt dat? Vaak omdat ze niet geloven dat ze die wens kunnen realiseren! Het concreet maken van je wens helpt bij het gevoel of je jouw wens ook echt gaat realiseren. Maar daarnaast is het ook belangrijk je wens bereikbaar te maken door de weg er naartoe in stappen op te delen. In stappen waarvan je weet dat je die succesvol kunt realiseren. Per stap inventariseer je wat je nodig hebt aan hulpbronnen, zodat je goed vootbereid op weg kunt.

Beloning

Wij Nederlanders zijn niet zo van het belonen. Als je jezelf een doel stelt, een wens hebt die wat verder in de toekomst ligt, dan werkt iedere succesvolle stap zeker als beloning en motiverend. Maar jezelf belonen voor het realiseren van je wens, je doel en bij langere trajecten ook voor tussendoelen, helpt je voelen hoe belangrijk die wens eigenlijk voor je is.Hoeveel is het je waard die wens te realiseren? De beloning die je jezelf in het vooruitzicht stelt helpt je tussentijds met name ook tijdens bijvoorbeeld moeilijke momenten herinneren aan hoe belangrijk het bereiken van je doel voor je is. Bovendien, als je voor jezelf de waarde van je hartewens hebt bepaald, helpt je dat praktisch ook bij het stellen van prioriteiten in het dagelijks leven. Het helpt je te focussen en NEE te zeggen tegen dingen die teveel afleiden.

Motivatie training

Tijdens een Lifestyle training programma train je jezelf motiverend denken, zodat ingesleten ondermijnende gedachten patronen je niet meer verleiden en in valkuilen laten stappen. Je leert wat je wil en hoe je dat gemotiveerd kunt realiseren. 

Sta je open voor het ontdekken van de gezonde leefstijl die van nature bij je past? Ben je gemotiveerd te trainen tot de gezonde leefstijl je nieuwe dagelijkse routine is? Aarzel niet langer en neem vrijblijvend contact op voor een eerste kennismaking. Het zou wel eens de belangrijkste stap in je leven kunnen zijn…. Contact

Of lees meteen verder over de verschillende programma's en kijk welke goed bij jou past:  Lifestyle training

Graag tot ziens!