Beweeg je fit!

Wat doe jij aan beweging per week? Vind je dat je voldoende beweegt? Of weet je dat het beter kan, maar zie je niet hoe je dat kunt inpassen in je dagelijkse routine?

Denk jij dat onderstaande activiteiten voor voldoende beweging zorgen?

  • Iedere week doe ik mijn vaste fitnessrondje in de sportschool
  • Tijdens de lunch wandelen we altijd een rondje om het kantoorgebouw
  • Met mooi weer ga ik in het weekend wel een uurtje fietsen of wandelen
  • Naar mijn werk ga ik met de auto, want op de fiets kom ik zo bezweet aan
  • Uit mijn werk rij ik direct langs de supermarkt voor boodschappen, zodat ik de deur niet meer uit hoef
  • Volgende week start ik weer met trainen op mijn fitnessapparaat op zolder

Ja of Nee?

 

Bewegen > sporten!

Om fit te blijven en ter ondersteuning van een gezond gewicht is het belangrijk dat je per dag 60-90 minuten actief beweegt. Dat betekent niet dat je iedere dag intensief moet sporten. Het betekent wel dat je iedere dag verspreid over de dag bewust actief beweegt!

Waarom is bewegen belangrijk?

Met sporten en actief bewegen verbrand je energie en bouw je spierweefsel op. Met meer spierweefsel verhoog je je stofwisseling ook in rust, waardoor je automatisch meer energie verbruikt. Daarnaast draagt actief bewegen bij aan je algehele gezondheid doordat het de risico´s op vele ziektes en aandoeningen aanzienlijk verkleint.

Transformeer je dagelijkse routine tot 24/7 fitness!

Beweeg je fit gedurende je dagelijkse routine: loop actief in plaats van slenteren, neem de trap per twee treden, parkeer je auto verder weg en draag je boodschappen wat verder, benut de commercial breaks tijdens je film met een mini workout in je huiskamer… en krijg er lol in!

Tijdens Lifestyle training bekijken we je huidige beweging en wat je nodig hebt aan beweging om het realiseren van je doel te ondersteunen. Vervolgens puzzelen we hoe je tot een aantrekkelijke combinatie kunt komen van actieve dagelijkse beweging vanuit je dagelijkse routine en sporten. Zo doe je wat je leuk vindt, past het in je leven en heb je er nog plezier in ook!

Sta je open voor het ontdekken van de gezonde leefstijl die van nature bij je past? Ben je gemotiveerd te trainen tot de gezonde leefstijl je nieuwe dagelijkse routine is? Aarzel niet langer en neem vrijblijvend contact op voor een eerste kennismaking. Het zou wel eens de belangrijkste stap in je leven kunnen zijn….    Contact

Of lees meteen verder over de verschillende programma's en kijk welke goed bij jou past:    Programma's

Graag tot ziens!