Gezonde leefstijl

Een gezonde leefstijl met het programma afvallen zonder dieet

"Een gezonde leefstijl,  natuurlijk  lukt je dat!"

Hoe vaak ben jij al gestopt met je 'slechte' gewoontes en aan een gezonde leefstijl begonnen? En die eerste paar dagen of weken ging het echt goed! Tot ineens die verjaardag, dat feestje of die vakantie… je liet je verleiden en ineens was je het kwijt en slopen oude gewoontes weer binnen…

Natuurlijk  lukt je dat!

Een gezonde leefstijl is eigenlijk heel natuurlijk. Jouw lichaam weet namelijk van nature wat het nodig heeft. Het zijn de verleidingen en excuses waarvan je gewoontes hebt gemaakt, waardoor je je vaak moe voelt, niet lekker in je vel zit en de weegschaalwijzer een getal aanwijst waar je van baalt. Dus stop daarmee! Train jezelf in de gezonde leefstijl die van nature bij je past!

Een gezonde leefstijl trainen?

Ja, het is NODIG die te trainen! Ieder gedrag heeft herhaling nodig om een gewoonte te worden. De 'slechte' gewoontes wil je vervangen voor gezonde gewoontes. Ontdek wat van nature bij jou past: Wat maakt jou blij? Welk gezond voedsel geeft jou energie? Welke beweging houdt jouw lichaam fit? En ga dat trainen tot jouw nieuwe dagelijkse routine! Ja, dat kost in het begin moeite en volharding! Je beloning? Een gezonde leefstijl die van nature bij je past!

Lifestyle training

Wil je een gezondere leefstijl, maar lukt het je niet de benodigde veranderingen in te passen in je veeleisende drukke leven van alledag? Met de unieke combinatie van mijn persoonlijke aandacht en expertise op de drie pijlers ‘Denk motiverend!’, ‘Voed je goed!’ en ‘Beweeg je fit!’ ontdek je dat ook voor jou geldt: “Een gezonde leefstijl, natuurlijk lukt je dat!” Lees meer over de programma's Afvallen zonder dieet en Samen afvallen zonder dieet. Liever helemaal op maat? Lees dan meer over Leefstijl coaching.

 

Voordelen van Lifestyle training

(Samen) afvallen zonder dieet is een uitdagend en gevarieerd programma met tips, tools en oefeningen voor alle drie de pijlers ‘Denk motiverend!’, ‘Voed je goed!’ en ‘Beweeg je fit!’. De training is volledig op maat gemaakt voor jou passend bij jouw mogelijkheden en jouw doelen. En kies je voor het programma Samen afvallen zonder dieet, dan ervaar je bovendien de voordelen van het samen delen. Dat blijkt een ware motivatie booster te zijn!!!

Gezonde leefstijl

Eerst meer lezen wat een gezonde leefstijl eigenlijk is? Klik in het zijmenu voor meer informatie of lees mijn artikelen.

Graag tot ziens!