DISCLAIMER

In deze disclaimer wordt verstaan onder:

  • Wij / de eigenaar: de eigenaar van de website
  • gebruik(en): alle denkbare handelingen
  • jij: de gebruiker (bezoeker) van de website
  • de content: alle in de website aanwezige inhoud

Het onderstaande is van toepassing op de pagina die je thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stem je in met deze disclaimer.

Voor zover ons bekend is, berust er geen copyright op de afbeeldingen die op deze website te vinden zijn. Deze komen voornamelijk van Pixabay of zijn uit eigen productie.
Mocht je toch een afbeelding tegenkomen waar copyright op zit, dan kun je contact met ons opnemen. Vervolgens zullen wij de betreffende afbeelding zo spoedig mogelijk van de website verwijderen. Je kunt er ook voor kiezen om met jouw naam en link vermeld te worden op de pagina waar de afbeelding gebruikt wordt.

De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten

Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

De eigenaar van de website is niet aansprakelijk voor de gevolgen van de door de lezer toegepaste adviezen, ideeën en recepten.

Nadere informatie

Indien je nog vragen of twijfels hebt kun je contact met ons opnemen.

Wij behouden ons alle rechten voor.

 

Gezondheidsadviezen


Er kunnen via deze website ook adviezen geplaatst worden. Dit gedeelde advies is niet gecontroleerd door enige wetgever. Deze producten en behandelingsmethodes hebben niet de intentie om een diagnose te stellen, te behandelen, genezen of voorkomen van welke ziekte dan ook. Ook zijn ze niet bedoeld om medicijnen of om medische hulp te vervangen.
Bij (lichamelijke) klachten adviseren wij je om advies in te roepen bij een geregistreerde arts of behandelaar.

Privacy statement (AVG)

Klik hier voor ons privacy statement